Acasă Externe California: Ninsori abundente, inundaţii şi surpări de drumuri GALERIE FOTO

California: Ninsori abundente, inundaţii şi surpări de drumuri GALERIE FOTO

4
DISTRIBUIȚI
loading...

Două drumuri, din comitatele Placer și Contra Costa, s-au surpat, o autostradă majoră este închisă de două zile și 350 de copaci au fost doborâți numai în San Francisco, relatează San Francisco Chronicle.

Furtuna ar urma să aducă ninsori abundente în zonele înalte, iar joi intră în vigoare o avertizare de viscol, potrivit ziarului.


În stațiunea de schi Kirkwood, din apropierea Lacului Tahoe, s-au depus 120 cm de zăpadă în 24 de ore, conform aceleiași surse.

Citeşte şi Avalanşă filmată în timpul unui interviu. Reacţia uluitoare a unui manager de hotel cand vede oamenii înghiţiţi de zăpadă
Cursul de apă Russian River ar urma să atingă un nivel de peste 11 metri, potrivit Centrului de prognoză privind nivelul râurilor din Nevada și California. Acesta ar fi cel mai ridicat nivel din 2006 și până în prezent, potrivit ziarului.

De miercuri după-amiază, o pagină web a biroului din Sacramento al Serviciului meteorologic național a dat publicității două avertismente de furtună pentru două comitate și avertismente de inundații pentru nu mai puțin de 28 de comitate, precum și recomandări în caz de inundații în zonele de coastă.


Anterior, Serviciul meteorologic a emis un avertisment de avalanșă pentru munții Sierra Nevada. "Efectele furtunilor recente vor fi resimțite în viitoarele zile chiar și după ce precipitațiile se opresc. Solul saturat de apă s-ar putea încă mișca, provocând alunecări de roci sau de noroi, surpări și prăbușiri de arbori", se mai menționează pe site-ul citat.

Sursa: romaniatv.net

Comentarii

DISTRIBUIȚI
loading...