Acasă Life Circulaţia pe M2 de metrou Berceni-Pipera s-a desfăşurat cu dificultate după ce...

Circulaţia pe M2 de metrou Berceni-Pipera s-a desfăşurat cu dificultate după ce un tren s-a defectat

6
DISTRIBUIȚI
loading...

"În jurul orei 19:15, din cauza unui defecțiuni produse la un tren în stația Constantin Brâncoveanu, pe linia 1, circulația metroului s-a desfășurat cu întârziere. Au fost depășiri de câteva minute pe interval, dar circulația metroului nu a fost întreruptă. Călătorii au fost preluați de trenurile din spate, iar garnitura defectă a fost remorcată la Depoul Pipera", au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, reprezentanții Metrorex.

Operatorul metroului bucureștean a precizat miercuri că funcționează la capacitate maximă, cu 62 de trenuri și 3 rezerve, în intervalele cu vârf de trafic (7:00 — 9:00 și 17:00 — 19:00), pe toate magistralele, după cum urmează: Magistrala 1 — cu 22 trenuri și o rezervă, Magistrala 2 — cu 21 trenuri și o rezervă, Magistrala 3 — cu 15 trenuri și Magistrala 4 — cu 4 trenuri și o rezervă.

De asemenea, succesiunea trenurilor are loc la intervale de maximum 3 minute la orele de vârf pe Magistrala 2, de cel mult 2-3 minute, pe tronsonul comun al Magistralelor 1 și 3 (Eroilor — Nicolae Grigorescu), respectiv între 5-6 minute în restul timpului.

Citeşte şi Acces LIMITAT la metrou din cauza aglomeraţiei, miercuri. Cum vor intra călătorii pe peron

Sursa: romaniatv.net

Comentarii

DISTRIBUIȚI
loading...