Acasă Mediu CNMR: Salutam decizia ministrului economiei de a trimite corpul de control la...

CNMR: Salutam decizia ministrului economiei de a trimite corpul de control la societatea nationala a apelor minerale si de a suspenda procedura de selectie a directorului general

22
DISTRIBUIȚI
loading...
Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) salută decizia Ministrului Economiei, domnul Alexandru Petrescu, de a dispune trimiterea Corpului de Control la Societatea Națională a Apelor Minerale SA și de a constitui o comisie de analiză în vederea verificării sesizărilor primite în cursul lunii decembrie 2016, referitoare la activitatea administratorilor acestei societăți.
               Totodată,  este salutară decizia de a suspenda procedura de selecție a directorului general, ca urmare a demisiei în data de 9 ianuarie 2017 a trei membri ai Consiliului de Administrație ai SNAM și imposibilității membrilor rămași în funcție de  a lua orice decizie.
               CNMR a semnalat în nenumărate rânduri deficiențele în administrarea și exploatarea resurselor apelor minerale, o bogăție uriașă, administrată discreționar și preferențial. Coaliția susține deciziile ministrului Economiei, domnul Alexandru Petrescu, dar cere în același timp măsuri ferme pe baza rezultatelor controlului dispus în beneficiul cetățenilor.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
loading...