Acasă Justiție Procurorul Constantin Sima, detașat la Ministerul Justiției: Dorim să revedem legile justiției

Procurorul Constantin Sima, detașat la Ministerul Justiției: Dorim să revedem legile justiției

4
DISTRIBUIȚI
loading...

Dorim să revedem legile justiției și să punem la punct cele două Coduri de procedură civilă și de procedură penală, a declarat, miercuri, procurorul Constantin Sima, după ce Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detașarea sa la Ministerului Justiției.

fc7b7c2c-e042-4f60-a1cc-96d59bbe0340

Într-o declarație pentru AGERPRES, Constantin Sima, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a precizat că, pentru moment, a fost detașat ca personal de specialitate juridică asimilat magistraților în cadrul Ministerului Justiției, adăugând că nu are un proiect special, însă dorește punerea la punct a celor două Coduri de procedură.

"Dorim să revedem legile justiției și să punem la punct cele două Coduri de procedură civilă și de procedură penală. Acesta este obiectivul nostru, pentru că au trecut câțiva ani de la intrarea în vigoare, se împlinesc pe 1 februarie trei ani de la intrarea lor în vigoare, și ele ridică numeroase probleme. Trebuie revăzute, trebuie aliniate toate prevederile", a arătat Sima.

Constantin Sima urmează să își desfășoare activitatea la Ministerul Justiției pe o perioadă de 3 ani, începând cu 11 ianuarie.

AGERPRES/(AS — autor:procuror, Mihai Stoica, editor: Cristina Tatu, editor online: Anda Badea)

Sursa: agepres.ro

Comentarii

DISTRIBUIȚI
loading...