Acasă Life Scurgeri de gaze într-un bloc din Slatina. Zeci de persoane au fost...

Scurgeri de gaze într-un bloc din Slatina. Zeci de persoane au fost evacuate

4
DISTRIBUIȚI
loading...

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Ţolu, a declarat că este vorba despre scara C a blocului 11 de pe strada Tunari din Slatina, unde s-a solicitat închiderea alimentării cu gaze şi energie electrică, pompierii verificând fiecare racord în parte. În zonă au fost dislocaţi şi poliţişti, dar şi jandarmi.

„Deocamdată, au fost evacuate 29 de persoane. Concentraţia de gaze este în scădere. S-a cerut sprijin pentru închiderea alimentării cu gaze şi energie electrică. În acest moment este verificat fiecare racord în parte", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dan Ţolu.

O parte dintre persoanele evacuate, copii şi bătrâni, s-au adăpostit de ninsoare în autospeciala pompierilor, până când alimentarea cu gaze a fost întreruptă. Ulterior, acestora li s-a permis să reintre în locuinţe.

„A sunat un vecin de la parte la 112 că miroase a gaze. N-a ştiut care e numărul de la distribuitor. Ne-au spus să ieşim din case şi acum aşteptăm să vedem ce s-a întâmplat. A mai fost o astfel de situaţie, în urmă cu ceva timp. La fel, a fost o scurgere de gaze, a fost chemată o firmă să refacă racordurile, dar cred că nu s-a făcut cum trebuie", a declarat unul dintre locatarii evacuaţi.

Citeşte şi Transgaz nu preconizează probleme în acoperirea consumului de gaze naturale

Sursa: romaniatv.net

Comentarii

DISTRIBUIȚI
loading...