Acasă Cultură Woody Harrelson va juca în filmul despre tinerețea lui Han Solo din...

Woody Harrelson va juca în filmul despre tinerețea lui Han Solo din universul “Star Wars”

5
DISTRIBUIȚI
loading...

Woody Harrelson va juca în filmul din saga galactică "Star Wars" despre tinerețea lui Han Solo, pilotul care îi ajută pe Prințesa Leia și Luke Skywalker să lupte cu Imperiul cel malefic, a anunțat miercuri societatea producătoare, relatează AFP.

3e6f6856-f91a-43fd-a787-45e677099a43

Actorul texan în vârstă de 55 de ani, care a jucat în mari producții precum "The Hunger Games", a fost nominalizat la Oscar pentru rolul "Larry Flynt" dar a fost apreciat și pentru rolurile din televiziune, în seriale ca "True Detective" și "Cheers".

Potrivit comunicatului Lucasfilm, casa de producție creată de George Lucas, realizatorul primelor două trilogii Star Wars, el se va alătura actorilor Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian) și Emilia Clarke.

Acest derivat este "al doilea dintr-o serie de filme care se derulează în afara aventurilor familiei Skywalker și care se petrec în perioada tinereții acestor personaje mitice, înainte de primul episod al seriei", "Episode IV: A New Hope".

"Suntem cum nu se poate mai fericiți să lucrăm cu un artist de o asemenea profunzime și cu un asemenea registru actoricesc", au comentat Phil Lord și Christopher Miller, cei doi regizori ai filmului care nu are încă un titlu.

"Capacitatea sa de a aduce umorul și pasiunea, de multe ori în aceleași roluri, este cu adevărat unică. De asemenea, el este foarte bun și la ping-pong", au adăugat ei.

Acest al doilea derivat, după "Rogue One", lansat în decembrie și care a adunat deja încasări de peste 900 de milioane de dolari în întreaga lume, ar urma să ajungă în săli la sfârșitul lui 2018, după "Episode VIII", care va fi lansat în decembrie acest an.

Lucasfilm a fost vândut gigantului Disney în 2012, pentru suma de 4 miliarde de dolari.

Tot la Disney, site-ul specializat Deadline.com a anunțat miercuri că Will Smith este în discuții pentru a juca în versiunea filmată a filmului clasic de animație "Dumbo", care va fi regizată de regizorul Tim Burton.

AGERPRES/(AS — editor: Florin Ștefan, editor online: Simona Aruștei)

Sursa: agepres.ro

Comentarii

DISTRIBUIȚI
loading...