Bogdan Aurescu, mesaj de solidaritate în urma cutremurului puternic din Turcia şi Grecia. „Condoleanţe pentru pierderea de vieţi”

Bogdan Aurescu, mesaj de solidaritate în urma cutremurului puternic din Turcia şi Grecia. „Condoleanţe pentru pierderea de vieţi”

„Suntem solidari cu Turcia şi Grecia după ce un cutremur puternic a lovit ambele ţări astăzi. Transmitem sincere condoleanţe pentru pierderea de vieţi omeneşti şi regrete pentru pagubele materiale suferite. Dorim o recuperare rapidă celor răniţi”, a scris Aurescu, vineri, pe Twitter.

We stand in solidarity with #Turkey& #Greeceas a powerful #earthquake hit both countries today. We convey our heartfelt condolences for the loss of human lives&regrets for material damage incurred. We wish a speedy recovery of those [email protected] @NikosDendias

— Bogdan Aurescu (@BogdanAurescu) October 30, 2020

Cutremur puternic în Turcia şi Grecia. România ar putea trimite o echipă de căutare-salvare în ajutor

Cel puţin şase oameni au murit în Turcia, doi în Grecia şi alţi 202 au fost răniţi după un cutremur cu magnitudinea 6,7 care a provocat prăbuşirea mai multor clădiri în vestul Turciei şi pe insula greacă Samos.

VIDEO Cutremur puternic în Grecia şi Turcia, de aproape 7 pe scara Richter. Mai multe clădiri s-au prăbuşit

Sursa: RomaniaTV

loading...