Doi răniți în urma unui accident de circulație produs în Constanța

Doi răniți în urma unui accident de circulație produs în Constanța

Mașina implicată în accidentul din Constanța s-a răsturnat pe câmp.

Autoritățile locale au intervenit cu mai multe echipaje la fața locului.

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Primele informații de la fața locului arată că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, în apropiere de localitatea Tariverde, iar mașina s-a răsturnat pe câmp.

Autoritățile locale au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, descarcerare grea, un echipaj SMURD B și cu elicopterul SMURD.

Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, victimele fiind extrase din mașină de alți participanți la trafic, până la apariția echipelor de intervenție.

Victimele au fost transportate la spital.

Ancheta a scos la iveală că șoferul vinovat de producerea accidentului de circulație, un bărbat de 52 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Rănită în accident a fost și fiica sa, o tânără de 17 ani care se afla pe bancheta din spate a mașinii.

Material realizat cu ajutorul informațiilor obținute de corespondentul Andreea Filip.

CITEȘTE ȘI: Un mort și doi răniți grav, după un groaznic accident de circulație produs în Teleorman; Doi răniți, după ce o mașină s-a răsturnat pe drumul dintre două localități din Teleorman

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]

Sursa: Observator

loading...