Fetiţă de 2 ani lovită în faţă de o petardă aruncată în curtea casei, în Irlanda

Fetiţă de 2 ani lovită în faţă de o petardă aruncată în curtea casei, în Irlanda

În urma exploziei a luat foc inclusiv o perdea agăţată la uşa de la intrare.

Poliţia a deschis o anchetă sperând să îl găsească pe vinovat.

Copila era în pragul uşii din spatele casei împreună cu părinţii ei atunci când o petardă a fost aruncată în grădina lor. În urma exploziei i-a luat foc haina şi s-a ales cu arsuri inclusiv la nivelul feţei.

Poliția a declarat că incidentul a avut loc sâmbătă seara la o casă din Rockfield Heights din Newry, Irlanda de Nord.

Fetiţa a suferit o arsuri grave la nivelul feţei după ce a fost lovită de petarda aruncată în curtea casei, în timp ce se afla în pragul uşii cu părinţii.

În urma exploziei a luat foc inclusiv o perdea agăţată la uşa de la intrare. Poliţia a deschis o anchetă sperând să îl găsească pe vinovat.

„Poliția face apel la martori, după ce un copil de doi ani a fost rănit de un foc de artificii aruncat în grădina casei sale din Rockfield Heights, Newry ieri seară, sâmbătă, 31 octombrie.” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Mirror. „Fetița stătea pe pragul din spatele casei alături de părinții ei în jurul orei 20.15, când o petardă a fost aruncată peste gard și a lovit-o în față provocându-i o arsură mare. În urma exploziei s-au aprins şi perdelele de la ușa lăsată deschisă. Haina copilului a fost și ea arsă. Poliția cere ajutor pentru identificarea celor responsabili.”

Sursa: Observator

loading...