Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 noiembrie 2020. Trădări şi tensiuni pentru 3 zodii, Mercur Retrograd şi Kiron retrograd fac ravagii

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 noiembrie 2020. Trădări şi tensiuni pentru 3 zodii, Mercur Retrograd şi Kiron retrograd fac ravagii

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec – O săptămână plină de peripeții. Asta vă spun ca să vă descrețesc frunțile și să zâmbiți. Va fi opoziție Marte Retrograd și Kiron Retrograd cu Mercur Retrograd din Balanță. În realitate, chiar este un aspect foarte dur, care vă poate afecta greu cariera, viața sentimental(dragostea), familia, sănătatea, orientarea existențială și de viitor sau business. Salvarea se poate vedea pe karma complexă a fiecărui individ… 

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Dacă la Berbec spuneam de duritatea opoziției cu planetele din Balanță, la voi trebuie să vă spun că veți fi tulburi și în ceață și nu veți ști încotro să o luați. Luna Albă, Luna Neagră și Uranus Retrograd din constelația voastră fac opoziție cu Soarele progresat. Sfaturile trebuiesc date individual, in functie de axa karmica a fiecarui taur in parte! 

Horoscop noiembrie 2020 Mihai Voropchievici. Ce le aşteaptă pe zodii în ultima lună de toamnă. Previziuni rune 

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI  

Gemeni- Mercur va fi retrograd în Balanță la debut de săptâmănă și până la sfârșit își va relua mersul direct, dar tot va face opoziții grele și greu de descifrat, pentru unii curioși ca voi, cu cele două planete retrograde din Berbec. Impactul karmic va fi dur pentru dragoste(compatibilități/incompatibilități), familie și sănătate și pe carieră, viitor, business, etc. Fiecare are o misiune karmică de indeplinit!

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac – La debut de săptămână Luna Albă va fi în rezonanță cu Luna Neagră și Uranus Retrograd în Taur. Cuadratura Soarelui natal cu Mercur Retrograd din Balanță, Kiron Retrograd și Marte Retrograd(Berbec) anunță cumpene. La acestă intersecție de destin nu veți ști în ce direcție să o luați(dragoste, carieră, sănătate, etc) și puteți regreta pentru decizii luate în trecut(aspecte karmice) de unii singuri. 

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU 

Leu- Impact grav pe destin, datorită aspectelor grele previzionate anterior la celelalte zodii. O săptămână în care opoziția Lunii Albe în rezonanță cu Luna Neagră și Uranus retrograd cu Soarele progresat din Scorpion vă pune în situații în care nu veți ști ce decizii să luați. Cum Karma joacă un rol important(cu multe soluții pe care le văd în viețile voastre anterioare) vizează familia, cariera, sănătatea. 

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara – Mercur Retrograd în Balanță vă ia la întrebări creditele și deciziile. Nu în ultimul rând, sentimentele, copiii, relațiile de familie, business-ul și cariera. Mercur va reveni în mers direct, dar opoziția pe care o va face cu planetele retrograde din Berbec vă ridică probleme existențiale noi și vechi, ce țin de Karmă: 1. Ce voi face de acum încolo?; 2. Cum mă voi descurca; 3.De ce nu mă înțeleg cu soțul/soția? 

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Tensiuni în paradis. Mă refer la paradisul personal sau social, deci mulți/multe oscilați între relația de dragoste și viața socio-profesională. Opoziția lui Mercur Retrograd cu planetele din Berbec(cu implicații și rezolvări individuale karmice, nu de grup sau de zodie) va persista și după reluarea mersului direct a astrului cu aripi la picioare. Căile de înțelegere, descifrare sunt unele complexe… 

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCOPRION

Scorpion- Progresiile solare vor face opoziție la început de săptămână cu Luna Albă, Luna Neagră și Uranus Retrograd. Și, dacă nu știți, sunteți trădați de jumătățile din buletin sau… trădați chiar voi. Mercur retrograd din Balanță confirma acest lucru, căci este pe casa activă a dușmanilor vizibili și invizibili. Evident, vizează dragostea/căsătoriile, relațiile, sentimentele:compatibilități/incompatibilități.

Mai multe, pe kfetele.ro/

Sursa: RomaniaTV