Motivul INCREDIBIL pentru care WTA nu a anunţat infectarea cu COVID-19 a Simonei Halep

Motivul INCREDIBIL pentru care WTA nu a anunţat infectarea cu COVID-19 a Simonei Halep

WTA a decis să nu publice numele niciunei jucătoare care se va îmbolnăvi de COVID-19, chiar și atunci când acestea sunt testate pozitiv în cadrul turneelor oficiale pe care le organizază. În opoziție cu ATP, asociația similară din tenisul masculin, WTA nu dorește să publice numele niciunei jucătoare care se infectează, indiferent de modalitatea în care aceasta s-a îmbolnăvit.

Ilie Năstase a răbufnit după ce a aflat că Simona Halep are coronavirus: „Suntem toţi proşti?”

Decizia atrage după sine numeroase critici, statistica oficială a jucătoarelor de tenis infectate fiind mai scăzută decât a jucătorilor. Dar aceasta ar putea să fie înșelătoare din pricina acestor raportări total opuse asupra situației. De exemplu, atunci când Novak Djokovic a fost depistat pozitiv, ATP a admis imediat acest lucru și a transmis constant informații noi despre starea de sănătate a liderului mondial din tenisul masculin.

Simona Halep, depistată pozitiv cu COVID-19

Simona Halep a luat virusul de la iubitul său, Toni Iuruc, care fusese depistat pozitiv acum câteva zile. Deși cei doi s-au separat imediat după aflarea rezultatului testului omului de afaceri, Simona Halep tot a contractat virusul. Sportiva a anunțat că nu prezintă simptome grave, are o stare generală bună și că se află în izolare, acasă, liniștindu-și fanii îngrijorați în legătura cu evoluția bolii.

„Bună tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19. Sunt în auto-izolare acasă și mă recuperez bine, după ce am avut câteva simptome ușoare. Mă simt bine… Vom trece împreună prin asta”, a postat Simona Halep.

Sursa: RomaniaTV