Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA

Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA

Pluto a facut parte dintr-o conjunctura tumultoasa a anului 2020, iar acum pare ca furtuna se potoleste. Vom merge cu toate inainte, pe drumul care ne-a fost predestinat. Nu va fi usor, dar timpul vindeca ranile, chiar si cele mai profunde.

Jupiter si Saturn se misca ceva mai repede cat pluto si ambele vor intra in Varsator la mijlocul lunii decembrie 2020. Vom scapa de aceasta aliniere in Capricorn, unde Pluto va fi pana in 2024, dar care va ramane singur, cat de curand. Va urma ceva diferit! 

Ce se schimba?

Pluto este planeta nasterii, mortii, regenerarii si este una din planetele indepartate ale sistemului solar, de aceea din unele puncte de vedere, influenta sa nu este foarte mare. Totusi, asa cum se intampla cu planetele indepartate, puterea sa se simte foarte mult in interiorul persoanei. Cumva ceva se schimba in felul in care gandesti, simti si dupa aceea abordezi anumite aspecte din viata ta!

Pluto este acum o noua planeta pe care o vedem, in sfarsit, iesind din sezonul retrograd in care am fost tinuti in aceasta vara si in care multe planete au cauzat haos in vietile multora dintre noi.

Am fost cu totii sub energia lui Pluto retrograd inca din 25 aprilie 2020. Cand o planeta este in miscare retrograda, exista o perioada numita DE UMBRA inainte si dupa, pana cand se regleaza schimbarea sensului miscarii. Energiile se schimba repede dupa ce se termina retrogradul, insa vedem efectele concret dupa o perioada de timp, nu foarte mare.

Pluto nu este planeta favorita a tuturor pentru ca guverneaza moartea si renasterea. El este regele finalurilor subite, iar in timp ce Uranus favorizeaza schimbarea, chiar brusca, Pluto este mai putin lipsit de tact si pur si simplu va scoate din vietile noastre oameni si situatii fara avertisment.

Pluto nu se joaca

El nu crede in sanse oferite la nesfarsit si, in timp ce aceasta energie poate fi dificil de gestionat, este totodata si necesara ca sa putem merge mai departe.

Daca anul 2020 a avut o tema, aceasta a fost totala renastere, lasand in urma vechiul si incepand o cu totul alta viata. Specialistii in numerologie spun ca cifra 4 este simbolul spiritualitatii, al conectarii cu macrocosmosul si mostenirea spirituala. Cifra 4 reprezinta ordinea, responsabilitatea, stabilitatea, familia, casa, manifestarea, conversatia, pacea, realitatea fizica, solutiile practice. In 2020 investeste in crearea unei fundatii solide pentru un succes de durata, securitate.

Acest an a avut din start garantia de a se termina diferit decat a inceput. Si desi in general este mai mult o vorba, anul acesta este concret despre asta. Pe masura ce anul se indreapta spre finalul sau si incepem deja sa ne gandim la sarbatorile de iarna si la Anul Nou, este aproape ca o garantie ca cine iti va fi alaturi cand incepe 2021 nu este la fel ca in 2020. Si asa este si firesc. Oamenii care iti sunt alaturi la final de an, desi fizic sunt aceiasi, s-au schimbat puternic in interior. Ceva din ei s-a schimbat definitiv, ceea ce inseamna o moarte pentru o renastere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sursa: RomaniaTV

loading...