Sondaj-bombă pentru alegerile parlamentare. PSD, la doar câteva procente de PNL

Sondaj-bombă pentru alegerile parlamentare. PSD, la doar câteva procente de PNL

Astfel, rezultatele sondajului arată că PNL e primul în preferinţele românilor în ceea ce priveşte scrutinul din 6 decembrie cu un procent de 32,2%. În doar o lună PSD a reuşit să recupereze şi a ajuns la 28,6% procente, scrie Adevărul.

Abia pe locul al treilea se situează şi USR-PLUS cu o itenţie d evot de 17,6%, urmat de PMP cu 7,4%. Singurul partid care ar mai prinde locuri în Parlament ar fi Pro România, ce are o intenţie de vot de 5,2. UDMR e la limită, cu o intenţie de vot de 4,8%. Informaţiile se bazează pe o prezenţă de vot calculată la 41%. Sondajul a fost efectuat în perioada 25-30 octombrie 2020 pe un eșantion național de 1.482 persoane, reprezentativ pentru populația adultă a României.

„PSD va veni la Guvernare!”

Conducerea PSD spunea acum câteva zile că social-democraţii s-ar situa primii în cel mai recent sondaj realizat de partid.

„Marcel Ciolacu a spus că am trecut peste PNL în sondajele de opinie și avem 31%. PNL este sub noi cu un procent, iar USR-PLUS este cu puțin peste 20%. A spus că după 6 decembrie vom fi la guvernare”, au declarat surse din conducerea PSD pentru Europa Liberă.

Sursa: RomaniaTV