STAREA DE ALERTĂ pentru COVID-19 va fi prelungită până în decembrie. Anunţ de ultima oră al premierului Orban

STAREA DE ALERTĂ pentru COVID-19 va fi prelungită până în decembrie. Anunţ de ultima oră al premierului Orban

„Obiectivul nostru este să reducem numărul de persoane care contractează acest virus pervers. Vom vedea condiţiile concrete, cel mai probabil vom reglementa prin Hotărârea de Guvern prin care vom prelungi starea de alertă care va fi adoptată în jurul datei de 14 noiembrie”, a mai declarat Orban.

 

Cum va fi sărbătorită Ziua Naţională a României. Orban a anunţat ce se întâmplă cu Parada militară de 1 decembrie

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită anul acesta fără tradiţionala paradă militară de 1 decembrie din cauza pandemiei de coronavirus.

„De 1 Decembrie vom adapta orice formă de sărbătorire a Zilei Naţionale la regulile de protecţie sanitară care sunt stabilite prin actele normative în vigoare. (…) Normal că vom sărbători Ziua Naţională, e Ziua Naţională, dar vor fi respectate toate regulile de protecţie sanitară. Cu siguranţă nu va mai fi acea paradă, nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă, va fi o sărbătorire în nişte condiţii mult mai stricte, care să ţină cont de numărul maxim de persoane în spaţiu deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane, sunt reguli care le vom respecta cu stricteţe”, a declarat Ludovic Orban.

Sursa: RomaniaTV

loading...