Un mort și doi răniți grav, după un groaznic accident de circulație produs în Teleorman

Un mort și doi răniți grav, după un groaznic accident de circulație produs în Teleorman

Șoferul implicat în accidentul din Teleorman a murit.

Cei doi răniți din accidentul din Teleorman au fost transportați la spitalul din Videle.

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Accidentul s-a produs pe raza localității Gratia, unde un autoturism, în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat în afara carosabilului.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, autoritățile locale au intervenit la fața locului cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

S-a constatat că cele trei victime nu erau încarcerate.

Din păcate, pentru șoferul autoturismului răsturnat în afara carosabilului nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Celelalte două persoane, rănite grav, au primit ajutor medical la fața locului și au fost transferate la Spitalul Videle.

Polițiștii au demarat o anchetă la fața locului, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

CITEȘTE ȘI: Doi răniți, după ce o mașină s-a răsturnat pe drumul dintre două localități din Teleorman; Cinci răniți în urma unui accident grav produs în Urziceni

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]

Sursa: Observator