Cel mai notoriu criminal din Coreea de Sud, care şi-a recunoscut faptele după 30 de ani, este surprins că nu a fost prins mai repede

Cel mai notoriu criminal din Coreea de Sud, care şi-a recunoscut faptele după 30 de ani, este surprins că nu a fost prins mai repede

Lee Chug-jae, cel mai notoriu criminal în serie din Coreea de Sud şi-a recunoscut faptele după 30 de ani

Bărbatul este surprins că nu a fost capturat mai repede

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

„Nu pot să înţeleg de ce nu am fost luat în considerare ca suspect. Nici măcar nu m-am străduit să ascund urmele şi credeam că voi fi prins rapid. În anchetă au fost implicaţi sute de poliţişti. Am dat mereu peste detectivi care mă întrebau despre oamenii din jurul meu”, a declarat bărbatul.

Lee a mărturisit că nu a avut niciun motiv pentru care a comis faptele şi a povestit fără remuşcări modul în care şi-a ucis una dintre victime. „A fost doar un gest impulsiv. Am auzit că o persoană cu disabilităţi a fost arestată, dar nu ştiam exact pentru care din fapte, având în vedere că eu le-am comis pe cele mai multe”.

Bărbatul şi-a cerut scuze familiilor victimelor sale, dar şi faţă de singura persoană condamnată pentru una dintre crime.

„Am înţeles că multe persoane au fost investigate sau au suferit pe nedrept. Aş dori să-mi prezint scuzele faţă de acestea. Am mărturisit aceste crime în speranţa că familiile victimelor îşi vor găsi pacea odată cu aflarea adevărului. O să-mi trăiesc viaţa în pocăinţă”, a declarat Lee, în faţa judecătorilor.

Lee Chung-jae este deja condamnat la închisoare pe viaţă, şi se află în închisoare din 1994, pentru agresarea şi uciderea cumnatei sale. Bărbatul nu poate fi urmărit penal pentru „Crimele Hwaseong” deoarece termenul de prescripţie al acestora a expirat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]

Sursa: Observator

loading...