Se prelungesc restricțiile în București. Școlile vor continua să funcționeze în regim online

Se prelungesc restricțiile în București. Școlile vor continua să funcționeze în regim online

Școlile vor rămâne închise până când incidența va scădea sub 3 cazuri de Covid-19 la mia de locuitori

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei: „Vom menţine măsurile care sunt la această dată în vigoare”

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19

Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, declara duminică faptul că nu vor fi impuse noi restricții, ci vor fi menținute cele adoptate deja, având în vedere incidența cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori.

„Este foarte clar că nu vom adăuga noi măsuri restrictive. Vom menţine măsurile care sunt la această dată în vigoare”, spunea Berbeceanu.

Școlile din București rămân în online

La rândul său, inspectorul școlar general al Capitalei, Ionel Pușcaș, anunța că luni se va vota prelungirea funcționării școlilor în online.

„Cu privire la întrebările despre modul în care o să ne desfășuram activitatea luni și în zilele următoare …..cred că este clar pentru toată lumea că, la indicele acesta epidemiologic și la numărul actual al infecțiilor cu Covid, Comitetul pentru Situații de Urgență o să voteze luni prelungirea funcționării școlilor în online”, anunța Ionel Pușcaș.

Vineri, Inspectoratul Școlar al Municipiului București a informat că, având în vedere situaţia epidemiologică actuală, a propus Prefecturii Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în condițiile în care rata de incidenţă a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu scăzuse sub 3 la mia de locuitori.

La data de 1 noiembrie 2020, incidența la mia de locuitori era de 3,79.

Citește și: Unii pacienți cu Covid-19 ar putea rămâne cu sechele pe viață, avertizează medicii

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]

Sursa: Observator

loading...