VESTE GROAZNICĂ pentru microbişti. Unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie nu mai are mult de trăit: „Abia mai deschide ochii”

VESTE GROAZNICĂ pentru microbişti. Unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie nu mai are mult de trăit: „Abia mai deschide ochii”

Soţia fostului mare fotbalist, Uschi, care nu îl mai poate vizita din cauza pandemiei de Covid, a declarat cotidianului german Bild că acesta se află într-o stare din ce în ce mai rea.

„El nu mai mănâncă aproape deloc, abia mai poate înghiți. Stă întins în pat tot timpul, are momente rare de luciditate.

E asa de bine atunci când deschide ochii pentru câteva clipe. Spune Da sau Nu doar din clipitul pleoapelor.

A fost mereu un luptător, mereu curajos. Și acum e așa, chiar dacă stă cu ochii închiși și abia mai deschide gura.

Dar pare calm și cred că nu suferă, se stinge încet-încet,” a dezvăluit Uschi Muller, soția lui Gerd Muller.

Supranumit „bombardierul”, datorită celor 68 de goluri în 62 de meciuri pentru RFG, fostul atacant a fost elogiat de Karl-Heinz Rummenigge. „Unul dintre marii fotbaliști ai lumii. Fără el, Bayern și naționala nu ar fi ajuns la nivelul actual. Mereu umil și rezervat, a rămas inegalabil”, spune directorul executiv al clubului bavarez.

Müller a reușit o „dublă” în finala CE 1972 (3-0 cu URSS), fiind cel mai bun marcator al turneului, și a dat golul victorios în finala CM 1974 cu Olanda (2-1). Deține recordul de goluri într-un sezon al Bundesligii, 40 în 1971-72, și are 398 de reușite în 453 de prezențe la Bayern în campionat.

Citeşte şi: Ajax Amsterdam are 11 jucători infectaţi cu Covid şi va deplasa doar 17 fotbalişti pentru meciul cu Midtjylland din Champions League

Sursa: RomaniaTV

loading...