Alegeri SUA 2020: Melania Trump a votat într-o rochie Gucci de 4.500 de dolari și fără mască (Foto)

Alegeri SUA 2020: Melania Trump a votat într-o rochie Gucci de 4.500 de dolari și fără mască (Foto)

Prima Doamnă a votat la o secție din statul american Florida, pe care Trump speră să-l câștige

Soția președintelui în funcție a purtat o creație marca Gucci

Melania Trump a votat marţi dimineaţă la centrul de recreere Morton şi Barbara Mandel din Palm Beach, statul Florida. Soţia președintelui Donald Trump şi-a schimbat reşedinţa în anul 2019, alături de soţul său, lăsând în urmă New York, informează Mediafax.

Melania s-ar putea bucura de ultimele ore ca primă doamnă a Statelor Unite, sondajele indicându-l câştigător pe Joe Biden, cu un avans restrâns în Florida şi alte cinci state americane: Arizona, Michigan, Carolina de Nord, Pennsylvania şi Wisconsin.

Prima Doamnă a mers la vot cu o ţinută pe măsură din care lipsea însă masca. Potrivit Daily Mail, Melania Trump, care a fost diagnosticată la începutul lunii octombrie cu Covid-19, a purtat o rochie Gucci, în valoare de 4.500 de dolari.

„Totul a decurs perfect”, a declarat Wendy Sartory Link, responsabilă pentru supravegherea alegerilor, pentru The New York Times. Aceasta a adăugat că în cele cinci minute petrecute de doamna Trump la secţia de votare s-au respectat condiţiile de siguranţă: „Era singura alegătoare din cameră în acel moment”.

Citește și: Alegeri SUA 2020: Donald Trump vs. Joe Biden LIVE UPDATE

Donald Trump a votat în West Palm Beach cu mai bine de o săptămână în urmă. „Am votat pentru un individ pe nume Trump”, a spus actualul preşedinte al SUA, potrivit The New York Times.

Sursa: Observator