Bărbat pus să-şi arate buletinul peste tot, deoarece nimeni nu crede că îl cheamă Korona

Bărbat pus să-şi arate buletinul peste tot, deoarece nimeni nu crede că îl cheamă Korona

El trebuie să-și arate în permanență buletinul sau permisul de conducere, celor care cred că face haz de pandemia de coronavirus. Având în vedere sutele de mii de decese din cauza virusului, oamenii se enervează de multe ori, atunci când tânărul se prezintă.

Jimmy Korona: „Nimeni nu poate crede că numele meu este Korona. Toată lumea îmi cere buletinul și spune că e imposibil să mă cheme Korona. Nimeni nu mă crede în afară de cei pe care îi cunosc de ani de zile”

De asemenea, Jimmy și logodnica sa Lauren au avut un băiețel la începutul acestui an, iar la spital tatăl a trebuit să aducă documente suplimentare care să ateste că numele său de familie chiar este Korona.

Jimmy: „Oamenii sunt destul de răi şi după ce le spun cum mă cheamă, mă întreabă dacă am de gând să-i iau curând. Este o nebunie efortul pe care trebuie să îl depun doar pentru a demonstra că acesta este numele meu”

Numele de familie al lui Jimmy vine de la bunicul său Jozef Korona, care a supraviețuit unui lagăr de concentrare în Germania, după cel de-al doilea război mondial.

Mândru de istoria familiei sale, Jimmy nu intenționează să-și schimbe numele, dar recunoaște că a fost o experiență ciudată să-şi vadă numele peste tot în timpul pandemiei.

Sursa: Observator

loading...