Ce avere au de împărţit Pepe şi Raluca. Cei doi deţin afaceri de sute de mii de euro

Ce avere au de împărţit Pepe şi Raluca. Cei doi deţin afaceri de sute de mii de euro

Cei doi vor divorța în mod amiabil la notar, potrivit declaraţiilor lui Pepe, şi pe lângă custodia celor două fete pe care le au împreună, Maria şi Rosa, trebuie să împartă şi averea acumulată pe timpul căsniciei.

Citeşte şi: Este OFICIAL! Pepe şi Raluca DIVORŢEAZĂ! Primele declaraţii: „Ea a luat decizia. Nu mai locuim împreună de două săptămâni”

Ce afaceri deţin Pepe şi Raluca

Raluca și-a dorit dintotdeauna o grădiniță, iar Pepe a investit 450.000 de euro în afacere. În timp ce soțul ei a venit cu investiția, Raluca s-a ocupat de partea administrativă, începând cu amenajările și încheind cu alegerea angajaților.

„M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii’, povestea Raluca, în urmă cu ceva vreme.

O altă investiție – 100.000 de euro – a fost un salon de frumusețe, de care se ocupa tot Raluca, soția lui Pepe fiind foarte pricepută la machiaje. Din păcate, la începutul pandemiei, cei doi au fost nevoiți să închidă afacerea.

‘Vă anunţăm cu părere de rău, că dată fiind situaţia actuală, salonul se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi lucrurile se pot întâmpla. Vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne revedem cu bine!’, anunța Pepe la vremea respectivă.

Sursa: RomaniaTV