Marin a fost executat cu 20 de lovituri de cuțit, în curtea unei închisori din Spania: „Nu vă faceți griji, e mort!”

Marin a fost executat cu 20 de lovituri de cuțit, în curtea unei închisori din Spania: „Nu vă faceți griji, e mort!”

Marin Aron Zargiu a fost ucis cu 20 de lovituri de cuțit.

Românul de 32 de ani ispășea o pedeapsă pentru exploatarea sexuală a minorilor.

Marin Aron Zargiu, un român de 32 de ani care ispășea o pedeapsă pentru prostituție cu minori, a fost executat cu 20 de lovituri de cuțit, în curtea închisorii Brians 2 din Barcelona, de un alt deținut închis pentru crimă.

Oroarea a avut loc în seara zilei de 13 octombrie, însă autoritățile au facut public numele asasinului, dar și detalii despre crimă, abia acum.

Potrivit publicației spaniole El Caso, cel care l-a ucis pe român se numește Luis García de Santiago și era închis pentru crimă.

În 15 martie 2012, spaniolul și-a împușcat mortal o rudă cu care avea probleme de natură legală, după care a fugit și a dat mai multe spargeri.

A fost capturat câteva zile mai târziu, într-un hotel din Sant Feliu de Guíxols.

După ce a fost arestat, bărbatul a fost judecat și condamnat la 36 de ani de închisoare.

Românul a fost ucis pentru că a obligat minore să se prostitueze

În seara de 13 octombrie, bărbatul condamnat pentru crimă a decis să facă dreptate și să-i aplice românului o pedeapsă exemplară pentru că a obligat o minoră să se prostitueze.

Când toți deținuții se aflau în curtea închisorii, Luis a pus ochii pe Marin și, profitând de faptul că românul asculta muzică și era neatent, l-a atacat și l-a înjunghiat cu cuțitul în spate de 20 de ori.

„Este un proxenet, a abuzat copii, dar nu vă faceți griji, e mort!”, a strigat apoi spaniolul.

Românul de 32 de ani era un proxenet care ispășea o pedeapsă pentru exploatarea sexuală a minorilor și a persoanelor cu dizabilități, precum și pentru violență. În 2012, Tribunalul din Barcelona l-a condamnat la 15 ani de închisoare pentru că a obligat o minoră să se prostitueze într-un apartament Barcelona. Minora era tot româncă și a fost supusă la chinuri inimaginabile.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]

Sursa: Observator