Medicul Octavian Jurma, previziuni apocaliptice: „Vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi posibil chiar săptămâna viitoare”

Medicul Octavian Jurma, previziuni apocaliptice: „Vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi posibil chiar săptămâna viitoare”

Printr-o expirmare plastică, reputatul om de ştiinţă face o paralelă între autorităţi şi cetăţenii de rând, care par să trăiască în filme diferite. Astfel, în timp ce românul de rând trăieşte într-un film de groază apocaliptic, autorităţile trăiesc într-o dramă romantică cu happy-end electoral.

„Azi, 3 noiembrie 2020, am depasit pragul prognozat de 7,000 de cazuri si asa cum ma temeam il vom depasi si pe cel de 8,000.

Asa cum ma temeam luna noiembrie debuteaza tragic sfidand asigurarile guvernantilor ca situatia este sub control. Sper ca Ludovic Orban este in Israel sa ii intrebe cum au rezolvat ei epidemia de COVID printr-un lock-down invers progresiv de 2 saptamani.

Cu 7,733 de cazuri noi si o rata de pozitivare de 25% la 30,439 de teste suntem atat de departe de filmul in care traiesc autoritatile de la Bucuresti incat suntem in cinematografe diferite. Noi ne uitam la un film de groaza apocaliptic iar ei la o drama romantica cu happy end electoral”, spune medicul.

Citeste si Adrian Streinu-Cercel: „Un lockdown este posibil. Situaţia va deveni acută cât de curând!”

Dr. Jurma atrage atenţia că, în cazul în care ritmul de creştere a numărului de cazuri se va menţine, în câteva zile vom ajunge la pragul de 10.000 de cazuri. 

„In acest ritm vom atinge pragul de 10,000 de cazuri pe zi inainte de finalul lunii, posibil chiar saptamana viitoare, cand il vom depasi cu siguranta pe cel de 9,000 de cazuri pe zi”, conchide dr. Jurma.

 

Azi, 3 noiembrie 2020, am depasit pragul prognozat de 7,000 de cazuri si asa cum ma temeam il vom depasi si pe cel de…

Publicată de Octavian P Jurma pe Marţi, 3 noiembrie 2020

Sursa: RomaniaTV

loading...