Oana Zăvoranu, declaraţie de dragoste, înainte cu câteva zile de anunţul divorţului lui Pepe: „Te iubesc cel mai mult şi tu ştii asta”

Oana Zăvoranu, declaraţie de dragoste, înainte cu câteva zile de anunţul divorţului lui Pepe: „Te iubesc cel mai mult şi tu ştii asta”

„La mulți ani, iubirea mea! Să ai parte de tot binele din lume și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai în sufletul tau.

Să avem o viață fericită împreună, plină de realizări și planuri pe care să ni le ducem la bun sfârșit sănătoși și cu sufletul împacat, să facem împreună și mai mult decât am făcut până acum. Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta. Soția ta, iubita ta, prietena ta, partenera ta la bine și la rău, Oana!”, a scris Zăvoranu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Ce avere au de împărţit Pepe şi Raluca. Cei doi deţin afaceri de sute de mii de euro

Pepe şi Raluca DIVORŢEAZĂ: „Nu mai locuim împreună de două săptămâni”

Cei doi nu mai locuiesc împreună de aproximativ două săptămâni, decizia fiind comunicată şi celor două fete pe care le au împreună.

„Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează. 

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe într-un video.

Sursa: RomaniaTV