Poliţiştii chemaţi să oprească o petrecere ilegală cu 700 de persoane, în Bristol, au fost atacaţi de petrecăreţi

Poliţiştii chemaţi să oprească o petrecere ilegală cu 700 de persoane, în Bristol, au fost atacaţi de petrecăreţi

O petrecere ilegală, cu 700 de participanţi, a fost oprită în Bristol.

Poliţiştii au fost atacaţi de petrecăreţi.

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Poliţiiştii britanici au fost chemaţi, sâmbătă, să oprească o petrecere ilegală la care participau 700 de persoane. La sosirea oamenilor legii, câţiva petrecăreţi au devenit violenţi şi au început să arunce cu diverse obiecte în ofiţeri, potrivit BBC.

În încercarea de a-I descuraja pe petrecăreţi, poliţiştii au oprit alimentarea principală cu curent electric, însă organizatorii evenimentului nu au fost descurajaţi şi au găsit o altă soluţie pentru ca petrecerea ilegală să poată continua.

Câţiva ofiţeri au fost răniţi în timpul altercaţiei, dar au rămas “la datorie”, potrivit unui purtător de cuvânt al Poliţiei.

În urma incidentului, opt persoane au fost arestate, iar mai multe instrumente muzicale au fost confiscate.

Marea Britanie este ţara europeană cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19, bilanţul ridicându-se la peste 46.500 de morţi. Premierul Boris Johnson a anunţat introducerea un nou lockdown, începând din 5 noiembrie până pe 2 decembrie.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]

Sursa: Observator

loading...