Șofer român cu 10 kilograme de droguri în camion, condamnat în Marea Britanie. Plimba cocaina într-o sacoșă de rafie

Șofer român cu 10 kilograme de droguri în camion, condamnat în Marea Britanie. Plimba cocaina într-o sacoșă de rafie

Românul a fost condamnat la șapte ani și jumătate în închisoare.

Inițial, el le-a spus anchetatorilor că nu știa de existența sacoșei cu cocaină la el în cabină.

Cristian-Dan B., în vârstă de 46 de ani, a fost condamnat la Canterbury Crown Court, pentru că a încercat să introducă în Regatul Unit 10 kilograme de droguri de clasa A, prin portul Dover.

Românul, care a fost condamnat la șapte ani și jumătate în închisoare, a spus inițial că nu știa de existența sacoșei cu cocaină și ca, dacă ar știut, ar fi anunțat poliția, scrie kentonline.co.uk.

Ulterior, el a recunoscut că a fost plătit cu 1.000 de lire sterline pentru a trece pachetele cu cocaină de controalele de frontieră din Marea Britanie.

Cristian le-a spus polițiștilor că avea nevoie de bani, din cauză că nu muncise câteva luni din cauza pandemiei de coronavirus și se lupta să plătească facturile pentru familia sa.

Daren Nicholls, manager operațiuni la Agenţia Naţională de Combatere a Criminalităţii Organizate – NCA, a declarat: „Importul de droguri ilegale nu este o modalitate de a câștiga bani rapid, este calea către o lungă condamnare la închisoare”.

Citește și: Viorel a murit în seara în care a ajuns în Austria, la ferma unde culegea hrean. ”A presimțit. Îmi spunea să-l mai sun” Marin a fost executat cu 20 de lovituri de cuțit, în curtea unei închisori din Spania: „Nu vă faceți griji, e mort!”

Sursa: Observator