VIDEO: Femeie însărcinată, prinsă cu minciuna de soţ, în timpul unei petreceri în familie. Bărbatul a aflat al cui e de fapt copilul

VIDEO: Femeie însărcinată, prinsă cu minciuna de soţ, în timpul unei petreceri în familie. Bărbatul a aflat al cui e de fapt copilul

Femeia era însărcinată în 6 luni, în loc de 4, aşa cum ştia soţul ei.

Amantul era şi el prezent la petrecerea organizată de cuplu.

Întreaga scenă a avut loc în timpul unei petreceri organizate special pentru a sărbători fericitul cuplu şi viitoarea naştere a femeii. Întorsătura de situaţie s-a terminat însă cu un adevărat scandal între rudele celor doi.

Videoclipul îl arată pe soţul femeii care ia cuvântul, în timp ce oamenii stau la masă, spunând:

„Acesta este avocatul meu. Avem aici un document.Știți cu toții că aștept un băiat. Uite, am testul de sarcină, știți că voi fi tată. Dar știți ce, voi ați trecut cu vederea un detaliu important. Iată dovada că nu este însărcinată în 4 luni, ci de fapt este însărcinată în 6 luni.”

Pe măsură ce viitoarea mamă devine mai agitată şi îl roagă să discute afară, bărbatul refuză şi îşi continuă prelegerea.

Avocatul prezintă apoi mulțimii imagini cu femeia, în ipostaze tandre alături de amantul ei, un om de asemenea invitat la eveniment, ba chiar aşezat la doar câteva mese distanţă.

„Acesta nu este copilul meu, petrecerea este pentru acești doi. Nu este pentru mine, este pentru ei, aşa că vă voi lăsa”, a adăugat bărbatul.

Videoclipul se termină cu o adevărată revoltă în familie, în timp ce soţia aleargă după soţul său, încercând să îl oprească pentru a discuta.

Imaginile au ajuns virale pe reţelele de socializare, potrivit The Sun, internauţii felicitându-l pe bărbat pentru curajul de a dezvălui idila dintre soţia sa şi celălalt membru al familiei.

Sursa: Observator

loading...