Florin Cîţu, dezamăgit: Au lăsat vistieria goală

Florin Cîţu, dezamăgit: Au lăsat vistieria goală

Florin Cîţu susţine că unii dintre preşedinţii de Consilii Judeţene au lăsat „vistieria goală” imediat după ce au pierdut alegerile locale, în timp ce alţii continuă să îi mintă pe oameni şi să dea vina pe Ministerul de Finanţe pentru că nu au primit bani suficienţi pentru finanţarea serviciilor sociale. 

„De câteva luni de zile a apărut această dezbatere despre banii pentru Consiliile Judeţene, în special banii pentru finanţarea serviciilor sociale. Se aruncă vina pe Ministerul de Finanţe.

Avem foarte multi presedinti de Consilii Judeţene care si-au batut joc de banii primiti anul acesta de la ministerul de finante. Sunt unii dintre ei care au pierdut alegerile locale si au lasat vistieria goala. Sunt altii care au castigat, de la socialişti,  si în continuare îi mint pe oameni ca problema este de la Ministerul de Finante.

În 2020, prin legea bugetului de stat şi prin rectificările bugetare s-a stabilit şi s-a asigurat finantarea de la bugetul de stat a 60 la suta  necesarul de finantat a serviciilor sociale, restul de 40 la suta fiind obligatia judetelor de a asigura din venituri proprii”, a declarat Florin Cîţu. 

Citeşte şi Schimb dur de replici între Cîţu şi Marcel Ciolacu: Îndeamnă populaţia să mă linşeze ca pe Ceauşescu. Cum poate da ochii cu familia sa

Sursa: RomaniaTV

loading...