Iuliana Beregoi, una dintre cele mai apreciate vloggeriţe, a cucerit internetul cu serialul ”LARA”

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai apreciate vloggeriţe, a cucerit internetul cu serialul ”LARA”

Iuliana Beregoi este una dintre vocile generaţiei sale

Artista are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube la piesele ei

Cu acelaşi succes se laudă şi la seria sa de vloguri. Iuliana Beregoi încearcă să fie un artist complet, aşa că a îmbrăţişat şi cariera de actriţă. Este eroina principală a serialului online „Lara”, care a ajuns la al treilea sezon şi înregistrează deja cifre record de audienţă.

În mai puțin de 24 de ore de la lansare, serialul „Lara” a ajuns în trending pe YouTube, dovadă că este foarte iubit, mai ales de publicul tânar.

Pe lângă succesul serialului, alături de echipa ei, Mixton Music (Alina Todașcă și Cătălin Dascălu), artista se mândrește și cu cea mai nouă piesă pe care a lansat-o în luna august a acestui an. Melodia se numește „Cum sună liniștea”, are aproape cinci milioane de vizualizări pe YouTube și se aude în playlist-urile mai multor radiouri comerciale din România.

„”Cum sună liniștea” este prima piesă în care am abordat un alt gen de muzică față de cel cu care mi-am obișnuit fanii. Aștept cu emoție reacția lor și sper că piesa să ajungă și la publicul care nu obișnuia să-mi asculte muzica până acum”, povestea artista în momentul lansării.

Sursa: Observator

loading...