LPF intervine în scandalul dintre FCSB şi CSA Steaua. Cine are dreptate

LPF intervine în scandalul dintre FCSB şi CSA Steaua. Cine are dreptate

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a somat oficial FRF și LPF să ia măsuri împotriva lui FCSB, despre care consideră că pretinde în mod nedrept că deține palmaresul istoric al Stelei. Justin Ștefan a declarat că nu poate accepta ideea potrivit căreia FCSB nu este continuatoarea Stelei, dar subliniază importanța respectării deciziilor judecătorești.

Lovitură devastatoare pentru Gigi Becali. FCSB riscă să fie dezafiliată de FRF

„A fost o discuție în ultimele zile, am primit și eu notificare de la CSA Steaua. Am făcut și eu o analiză juridică cu colegii mei. Cred că ar trebui să ne amintim cu toții că trebuie să respectăm toate deciziile judecătorești din România. Categoric că, în momentul de față, acea decizie spune cine este Steaua București și cine este FCSB, însă, în același timp, refuz să accept ideea că nouă, ca suporteri, ni se poate confisca istoria unui fenomen. Nimeni nu mă împiedică ca, în cadrul unui concurs, să adresez întrebări despre istoria fotbalului românesc”, a declarat Justin Ștefan pentru ProSport.

Un nou scandal în fotbal: Florin Talpan dă în judecată LPF. „Veţi plăti! Nu veţi scăpa!”

CSA Steaua, clubul din Liga 3, reclamă, prin vocea lui Talpan, că LPF și FRF fac jocurile echipei lui Gigi Becali și nu țin cont de deciziile instanțelor civile din România. FCSB continuă să pretindă pe site-ul oficial că e continuatoarea Stelei, iar FRF și LPF sunt acuzate că întrețin tacit această idee.

Sursa: RomaniaTV

loading...