Raed Arafat, mesaj trist pe Facebook: „Este o mare pierdere pentru noi toţi”

Raed Arafat, mesaj trist pe Facebook: „Este o mare pierdere pentru noi toţi”

„Azi noapte, l-am pierdut, la spitalul Matei Bals, pe domnul col. Popa Daniel Gheorghe, inspectorul sef al ISU Constanta. Un om dedicat meseriei si misiunii de salvare si care a servit arma pompierilor zeci de ani. L-am cunoscut personal de ani de zile, am discutat cu dansul de nenumarate ori si pot afirma ca este o mare pierdere pentru noi toti. Condoleantele mele familiei si colegilor din Constanta si din intreaga tara! Odihneasca-se in pace!”, a scris Arafat pe Facebook.

Surse medicale au precizat că şeful ISU Dobrogea, colonelul Daniel-Gheorghe Popa, a murit într-un spital din Capitală. ISU Dobrogea anunţase, la sfârşitul săptămânii trecute, că inspectorul şef se infectase cu Covid-19, dar şi că alte nouă cadre din cadrul inspectoratului fusesere diagnosticate cu noul coronavirus. 

Şeful ISU Dobrogrea a murit de COVID într-un spital din Capitală. Avea doar 57 de ani

“Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa este una dintre instituţiile care pe plan local asigură linia întâi în lupta cu virusul  Covid-19. În acest context, 10 cadre ale inspectoratului, printre care si domnul inspector şef au venit în contact cu acest virus şi s-au dispus măsuri medicale pentru fiecare în parte. Capacitatea operaţională nu a fost afectata de cazurile confirmate, activitatea inspectoratului se desfăşoară în continuare în parametrii optimi de răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă”, se arăta în comunicatul ISU Dobrogea.

Sursa citată preciza că inspectorul şef era internat într-un spital din Bucureşti, iar starea sa era stabilă.

În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de colonelul Ionel Roşca.

Colonelul Daniel-Gheorghe Popa avea 57 de ani şi ocupa funcţia de inspector şef al ISU Dobrogea din iulie 2016. Din 2004 el fusese comandantul ISU Călăraşi.

Sursa: RomaniaTV

loading...