Simone Tempestini, testat pozitiv cu Covid-19. Campionul naţional ratează etapa europeană de raliuri din Ungaria

Simone Tempestini, testat pozitiv cu Covid-19. Campionul naţional ratează etapa europeană de raliuri din Ungaria

Simone Tempestini şi Sergiu Itu erau printre favoriții rundei din țara vecină, însă la testare a fost declarat pozitiv. Campionul de raliuri se simte bine, are simptome ușoare și s-a izolat acasă.

„M-am izolat, sunt acasă, nu am simptome grave și voi urma recomandările medicilor. Regret că nu pot reprezenta România la acest raliu. Le urez mult succes colegilor mei Norbert și Francesca Maior, precum și întregului lot de juniori al României. Sper să trec cu bine peste această etapă și să revin la viața sportivă în cel mai scurt timp”, a declarat Simone Tempestini.

„Suntem mâhniți că Simone nu poate pleca în Ungaria. Și-a dorit foarte mult să participe la această etapă europeană și am făcut eforturi alături de partenerii noștri pentru ca acest lucru să se întâmple. Vom face toate eforturile necesare pentru a fi la etapa din Canare”, a spus Marco Tempestini, managerul echipei Napoca Rally Academy.

Celălalt echipaj al NRA înscris în Campionatul European de Raliuri, format din Norbert si Francesca, a ajuns deja în țara vecină, astfel că va lua startul vineri la etapa din Ungaria.

Sursa: RomaniaTV