VISURI LA CHEIE 4 NOIEMBRIE 2020 LIVE VIDEO Pro TV. Când mama nu înseamnă nimic, iar bunica e totul. Maya şi Eliza îşi spun povestea

VISURI LA CHEIE 4 NOIEMBRIE 2020 LIVE VIDEO Pro TV. Când mama nu înseamnă nimic, iar bunica e totul. Maya şi Eliza îşi spun povestea

VISURI LA CHEIE 4 NOIEMBRIE 2020 LIVE VIDEO Pro TV. Tot mai des auzim de cazuri în care copiii sunt abandonați de părinții lor. Cauzele sunt multiple, însă când doi copii se trezesc, dintr-o dată, că nu mai fac parte din familia lor e greu să le dai puterea să se ridice, să meargă înainte și să urmeze calea cea mai bună pentru ei.

VISURI LA CHEIE 4 NOIEMBRIE 2020 LIVE VIDEO Pro TV

Maya și Eliza, cele două adolescente pe care le vom cunoaște miercuri, de la 20:30, la Visuri la cheie, au o poveste cu adevărat tristă. Mama lor le-a părăsit, iar ele au ajuns la un asistent maternal când erau doar niște copile.

„Ultima dată când am văzut-o aveam 4 ani și, dacă închid ochii și mi-o imaginez, nu pot să spun că o văd. Bunica pentru noi înseamnă totul, pentru că e singura care nu ne-a abandonat”, va povesti Eliza.

VISURI LA CHEIE 23 SEPTEMBRIE 2020: Când a plecat a spus că lipseşte 8 zile. Am numărat zilele şi mama nu a mai venit” 

Adevărata lor salvare a fost bunica din partea tatălui. O femeie mică, cu mâini muncite și părul grizonant care a știut să le ofere căldură, iubire, dar și să-și câștige respectul de părinte. „Cred că cel mai mult la bunica îmi place că niciodată nu mă lasă să mă las și e foarte ambițioasă cu mine și cu Eliza. În ciuda condițiilor în care trăim a reușit să ne motiveze să învățăm și am ajuns unde am ajuns. Mama nu este nimic în povestea noastră”, va spune Maya. 

„Visuri la cheie este un show de televiziune difuzat de Pro TV. Cazuri emoționante, care transformă visele în realitate. Căminul devine unul de poveste pentru protagoniști, cu ajutorul designerilor de interior și arhitecților Adela Pârvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu și Valentin Ionașcu. Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, aduce pe micul ecran oameni deosebiți, cu povești impresionante, dar și cu visuri  de neclinitit.

Echipa emisiunii Visuri la cheie transformă locuințele în spații frumoase și confortabile. Urmărește online, pe PRO TV PLUS, cele mai frumoase momente din emisiunea Visuri la cheie, dar si ediții întregi din diverse sezoane. ”

 

Sursa: RomaniaTV