Ambasadorul SUA nu va mai merge la întrevederi, după întâlnirea cu ministrul Lucian Bode, confirmat cu Covid-19

Ambasadorul SUA nu va mai merge la întrevederi, după întâlnirea cu ministrul Lucian Bode, confirmat cu Covid-19

Deși nu este considerat caz de contact direct, Adrian Zuckerman preferă să rămână precaut.

Ambasadorul Adrian Zuckerman nu prezintă simptome Covid-19, precizează Ambasada SUA.

Potrivit unui anunț al Ambasadei SUA la București, Adrian Zuckerman nu este considerat caz de contact direct, deși s-a întâlnit miercuri cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

„După întâlnirea pe care Ambasadorul Zuckerman a avut-o ieri cu Ministrul Transporturilor Lucian Bode ni s-a adus la cunoștință faptul că rezultatul testului COVID-19 al Ministrului Bode a fost pozitiv. Conform normelor în vigoare, Ambasadorul Zuckerman nu este considerat caz de contact direct. Din dorința de a fi foarte prudent, Ambasadorul Zuckerman nu va participa personal la întrevederi până la momentul la care va fi testat pentru prezența coronavirusului, în acest sfârșit de săptămână. Ambasadorul nu prezintă simptome COVID-19, iar starea sănătății sale este una bună”, a transmis Ambasada SUA.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat miercuri seara că a fost depistat cu Covid-19.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv”, a anunțat Lucian Bode pe Facebook.

Citește și: Lucian Bode, ministrul Transporturilor, diagnosticat pozitiv cu Covid-19 Ministrul Economiei, depistat pozitiv la Covid-19. Virgil Popescu: ”Am respectat regulile, dar virusul nu iartă”

Sursa: Observator

loading...