Andreea Bălan rupe tăcerea după ce a fost internată în spital: „Am avut dureri abdominale foarte mari”

Andreea Bălan rupe tăcerea după ce a fost internată în spital: „Am avut dureri abdominale foarte mari”

„Neața dragilor. Vreau să vă spun că sunt bine! M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal!

Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație”, a scris Andreea Bălan pe una dintre rețelele de socializare.

Citeşte şi: Andreea Bălan, internată de urgenţă în spital. Urmează să ajungă pe masa de operaţii

George Burcea, primele declaraţii după ce a aflat din presă că Andreea Bălan a ajuns la spital

George Burcea a declarat că a aflat din presă despre situaţia în care se află Andreea Bălan. Actorul a încercat să o contacteze, atât pe ea, cât şi pe mama ei, dar şi pe bonă, însă nimeni nu a răspuns la telefon.

Bărbatul vrea să ştie ce se întâmplă cu mama fetelor lui şi mărturiseşte că speră ca Andreea să fie bine şi să nu aibă probleme grave de sănătate.

„Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic.

Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit, mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău.

În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate’, a declarat George Burcea pentru FANATIK, după ce a aflat că Andreea Bălan a ajuns la spital.

Sursa: RomaniaTV