Consiliera spirituală a lui Trump a „invocat îngerii” pentru a-l ajuta să câştige alegerile: „Aud victorie în toate colţurile Raiului”

Consiliera spirituală a lui Trump a „invocat îngerii” pentru a-l ajuta să câştige alegerile: „Aud victorie în toate colţurile Raiului”

Paula White-Cain a invocat divinitatea pentru a-l ajuta pe Trump.

Pastorul a adăugat că „îngerii au fost invocaţi” din Africa şi America de Sud.

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Teleevanghelista Paula White-Cain a invocat „îngerii” din Africa şi America de Sud pentru a-l ajuta pe Donald Trump să câştige alegerile, scrie BBC.

Paula White-Cain a spus că „îngerii au fost eliberaţi” din Africa şi America de Sud pentru a-l ajuta să câştige.

În timpul unei rugăciuni cu incantaţie, ea a spus: „Aud un sunet de victorie. Domnul spune că este gata. Pentru că aud victorie, victorie, victorie în toate colţurile Raiului”.

Pastorul a adăugat că „îngerii au fost invocaţi” din Africa şi America de Sud. „Vin aici în numele lui Iisus… forţe angelice”, a afirmat ea, într-o incanţie în care a vizat „grupările demonice care încearcă să-i fure alegerile lui Trump”, potrivit News.ro.

Videoclipurile au fost distribuite la scară largă pe reţelele de socializare, vizionate de milioane de oameni care aşteaptă să afle mai multe informaţii din statele unide voturile încă se numără.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]

Sursa: Observator

loading...