Declaraţia pe propria răspundere, reintrodusă în toată ţara. Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră

Declaraţia pe propria răspundere, reintrodusă în toată ţara. Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră

Ludovic Orban a explicat ce înseamnă restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte. „Pe timpul noptii va fi permisa deplasarea doar daca este necesara. Foarte multe cazuri apar la petreceri private care se organizează în spații private, de exemplu în Centrul Vechi, în Herăstrău. Se fac petreceri, inclusiv întâlniri. Eu am văzut 15.20 de tineri fără mască, fără distanță.

Ce nu înțeleg tinerii? Pot duce boala acasă, la părinți, la bunici și le poate afecta sănătatea. De la 22 – 23 până la 5 – 6 dimineața. Farmaciile le lași deschise. Va fi o declarație pe proprie răspundere.

E posibil să se accepte pe format online. Să arăți telefonul, să nu fie pe hârtie. Amenzile vor fi pentru nerespectarea regulilor. Dacă ești oprit de poliție și nu te încadrezi în situațiile prevăzute, vei fi amendat.

Aceasta masura nu am luat-o numai noi. Aceasta masura a fost introdusa in Franta, Spania, Se pare ca a dat rezultate. 

A crescut ferocitatea in transmiterea virusului. Rezista mai mult. Riscul de infectare este crescut. Pe mine mă doare inima, eu sunt un liberal”, a declarat Ludovic Orban la Digi 24. 

Citeşte şi Cum arată un model de declaraţie pe propria răspundere, cu care poţi ieşi sau intra în comunele carantinate din Timiş

Sursa: RomaniaTV

loading...