Florin Cîţu, replică pentru Marcel Ciolacu care l-a comparat cu Ceauşescu: La astfel de acuzaţii te aştepţi de la o grupare teroristă

Florin Cîţu, replică pentru Marcel Ciolacu care l-a comparat cu Ceauşescu: La astfel de acuzaţii te aştepţi de la o grupare teroristă

Florin Cîţu, minstrul Finanţelor, acordă joi un interviu în cadrul emisiunii Morning Glory cu Răzvan Exarhu de la Rock FM.

Principalele declaraţii ale lui Florin Cîţu

Dorm în medie 5-6 ore. E mai bine ca în primăvară, dar acum e mai bine.

Mă duc şi mă testez. Da, astăzi mă testez.

Despre plata şomajului tehnic şi în 2021. Am prelungit şi perioada depunerii declaraţiilor pentru impozite până la 25 decembrie. Ne gândim la toate aceste măsuri. Ne gândim să le prelungim pentru acele sectoare care vor fi afectate direct.

Măsurile care au funcţionat cel mai bine sunt de tipul IMM Invest, unde putem oferi garanţii. Sunt unele sectoare unde este complicat să rămână deschise.

În acest moment, avem nevoie de angajaţi sănătoşi. Ca să fie sănătoşi, avem nevoie de o economie puternică. De fiecare dată când o să fie un abuz, vom reacţiona.

Despre posibilul lockdown în economie şi rectificarea bugetară. Trimestrul trei o să fie unul pozitiv pentru România. Vreau să le mulţumesc românilor şi companiilor care şi-au plătit impozitele la timp. Oamenii au reacţionat pozitiv. Depinde doar de noi dacă o să fie şi în trimestrul, depinde dacă vom investi în continuare.

Rămân la companii 16 miliarde de lei prin acele facilităţi fiscale. Curg până în 25 decembrie.

Despre interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii. Nu am această informaţie. Am spus întotdeauna ca economia să rămână deschisă. E foarte important să ţinem economia deschisă, nu numai pentru psihicul nostru. În acest moment este nevoie de noi toţi.

Despre acuzaţiile lui Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, care l-a comparat cu Nicolae Ceauşescu. De la domnul Ciolacu nu avem pretenţii. Astfel de acuzaţii te aştepţi de la o grupare teroristă. Am văzut că nu şi-a cerut scuze.

Asta cu îndatorarea este doar un atac politic. România rămâne la un nivel mic de îndatorare public.

Despre Crăciun. O să lucrez la bugetul pentru anul viitor. Ăsta o să fie Crăciunul şi Revelionul meu.

Despre pasiunile sale. Sunt rocker din 1986. Mettalica – Master of Puppets am ascultat prima oară.

Ce ar mânca la ultima masă dacă vine apocalipsa financiară. Mămăligă cu smântână.

Am mai donat sânge. Ştiu campania dumnevoastră. Am mai donat sânge în trecut, dar nu fac din asta un tam tam.

 

Gabriela Firea: Am fost sabotată! Am primit ameninţări că o să văd ce-o să păţesc în campanie. Cetăţenii au fost întorşi împotriva mea

Sursa: RomaniaTV

loading...