Luptător SAS dezarmat de doi bărbați din Covasna, care i-au luat pistolul și apoi au tras în polițiști. Anterior, cei doi îl bătuseră pe șeful de post

Luptător SAS dezarmat de doi bărbați din Covasna, care i-au luat pistolul și apoi au tras în polițiști. Anterior, cei doi îl bătuseră pe șeful de post

Mascații au intervenit la locuința suspecților, după ce aceștia îl bătuseră pe șeful de post

Cei doi au dezarmat un polițist de pistol și au tras în mascați

Cei doi polițiști au fost răniți ușor, din primele informații. Trupele speciale au descins la locuința celor doi, după ce aceștia l-au lovit cu pumnul pe șeful de post de la Poliția Barcani.

IPJ Covasna: „La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 09.00, în fața sediului Postului de Poliție Barcani, doi bărbați, în vârstă de 20, respectiv 52 de ani, ar fi agresat fizic un polițist. Cei doi bărbați fuseseră citați la sediul Postului de Poliție Barcani, în vederea soluționării unei petiții. Aceștia au devenit reclacitranți și l-ar fi tras de uniformă pe șeful de post, moment în care unul dintre ei l-ar fi lovit cu pumnul pe polițist. Având în vedere cele întâmplate, doi polițiști din cadrul Postului de Poliție au intervenit în sprijinul colegului agresat, folosind spray iritant-lacrimogen, asupra celor doi bărbați, care au fugit de la fața locului”

Trupele speciale s-au deplasat la locuința agresorilor, pentru a-i aduce la audieri.

„În jurul orei 16.00, în timp ce polițiștii puneau în executare un mandat de aducere, emis pe numele unuia dintre cei doi bărbați, aflându-se la domiciliul acestuia, bărbatul ar fi luat un pistol și ar fi tras cu acesta, rănind doi agenți de poliție, la nivelul membrelor inferioare. Cei doi bărbați au fost imobilizați de polițiști, fiind conduși la sediul Poliției Orașului Întorsura Buzăului, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”

Polițiștii răniți au fost transportați la o unitate medicală, în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului.

De asemenea,conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, prin Direcția Control Intern și S.I.A.S., ambele din cadrul I.G.P.R., cu privire la modul de organizare și desfășurare a misiunii.

Sursa: Observator

loading...