O femeie a fost diagnosticată cu Covid-19 când era însărcinată, apoi a aflat că are cancer

O femeie a fost diagnosticată cu Covid-19 când era însărcinată, apoi a aflat că are cancer

Sharlene era însărcinată în 16 săptămâni când a fost diagnosticată cu Covid-19.

La scurt timp după diagnosticul înfiorător, femeia a aflat că suferă de cancer de col uterin și că trebuie să fie supusă unei histerectomii.

Sharlene Gillies, din Somerset, și-a împărtășit povestea sfâșietoare pe Facebook într-o serie de postări care au devenit virale, scrie The Sun.

Sharlene, în vârstă de 40 de ani, era însărcinată în 16 săptămâni când a fost diagnosticată cu Covid-19, în luna aprilie a acestui an. Avea dureri de gât, tuse și febră, iar în câteva zile a început să aibă dificultăți de respirație.

Deși simptomele nu au fost deloc unele ușoare, femeia a reușit să depășească boala și să rămână optimistă că totul va fi bine. Din nefericire, însă, nici nu și-a revenit bine după infecția cu Covid-19 că o altă veste îngrozitoare avea să o lovească din plin: avea cancer de col uterin.

”Oricine a fost afectat de Covid, vă rog să vă faceți analize pentru a depista Cancerul”, este mesajul femeii.

Citește și: Mesajul unui tânăr infectat cu COVID-19 pentru cei care nu cred în virus: Paturile se ocupau în 5 minute. „A fost un adevărat coşmar” Aplicaţia care îi obligă pe elevi, dar şi pe profesori să poarte mască dacă vor să intre în şcoală

Sursa: Observator