Peisaje de vis în Apuseni. Fotografii vânează cele mai bune cadre

Peisaje de vis în Apuseni. Fotografii vânează cele mai bune cadre

Peisajele din munţii Apuseni sunt extrem de apreciate de către fotografi

Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Cele mai unice locaţii din Ţara Zarandului sunt vânate an de an de către fotografii inscusiţi.

Marius Turc, fotograf: Anotimpul de toamnă este cel mai aşteptat din punct de vedere fotografic. Pentru a surprinde momentele trebuie să ne trezim de dimineaţă în primul rând, ca să putem ajunge undeva unde ceaţa atinge culmile şi culorile sunt exact aşa cum le vrem.

În mai multe locuri, pădurile de foioase ruginii se întrepătrund cu cele de conifere care rămân verzi. Astfel, fotografia ajunge să fie una incredibilă.

Ioan Faur, primar Ribiţa: Avem Cheile Ribicioarei, o zonă deosebită. Tot acolo avem biserica, monument istoric, restaurată, Sfânta Cuvioasă Parascheva. Avem troiţa de la Ribiţa, monument istoric şi alte, alte peisaje şi obiective.

Un loc spectaculos de pe aceste meleaguri, Cheile Ribicioarei, atrage alpinişti pentru escaladă pe tot parcursul anului. Acum, însă, rezervaţia naturală este împânzită de fotografi.

Peisajele surprinse în acest an vor rămâne cu siguranţă vii în amintirea iubitorilor naturii, iar fotografiile vor strânge numeroase aprecieri pe reţelele de socializare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]

Sursa: Observator