VIDEO Urlete şi ţipete acasă la Adrian Mititelu, când poliţia a venit să-l ridice. Soţia lui, disperată: „De ce l-au luat nevinovat?”

VIDEO Urlete şi ţipete acasă la Adrian Mititelu, când poliţia a venit să-l ridice. Soţia lui, disperată: „De ce l-au luat nevinovat?”

Poliția nu a mai așteptat ca Mititelu să se predea și a trimis câțiva agenți să îl ridice de acasă, în cătușe. La ieșirea din curtea casei, soția a început să țipe și să strige că „e nevinovat, e nevinovat! De ce l-au luat nevinovat?!”.

Fiul lui Mititelu și un bodyguard au avut grijă ca presa să nu se apropie de afacerist. Imediat după plecarea lui Adrian Mititelu, în fața locuinței s-a creat un conflict. Mai multe persoane au îndepărtat cu forța jurnaliștii care încercau să o filmeze pe soția finanțatorului de la FC U Craiova 1948.

“În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie. În baza art 66 alin 1 lit a şi b C.pen interzice inculpatului dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, cu titlu de pedeapsa complementară, pe o durată de 3 ani, ce se va executa conform art 68 alin 1 lit c) C.pen. În baza art 65 C.pen interzice inculpatului exercitarea aceloraşi drepturi cu titlu de pedeapsă accesorie. În baza art 12 din Legea 241/2005 interzice inculpatului dreptul de a fi fondator, administrator, director sau reprezentant legal la societăţiile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi în baza art 13 din Legea 241/2005 comunica Oficiului Naţional al Registrului Comerţului o copie a dispozitivului hotărârii judecătoreşti definitive”, se arată în decizia Curţii de Apel.

“Deşi mi s-a furat o echipă întreagă, deşi mi-au luat jucătorii, tot eu am ajuns să merg să fac puşcărie. Este o condamnare făcută de mafia din justiţie. Am făcut tot felul de plângeri şi reclamaţii împotriva unor magistraţi caree ne-au încălcat drepturile.

Acum e o execuţie ordinară, fără nicio acoperire legală. Este vorba despre jucătorul Costea Mihai Alexandru, care a ajuns la Steaua în baza excluderii echipei Universitatea Craiova şi nu în baza acelui act de transfer, care nu s-a mai finalizat. Toţi cei 39 de jucători au fost luaţi prin actul de excludere, niciunul nu a plecat printr-un transfer.

Sunt condamnat pentru un jucător care a ajuns la Steaua în postură de liber de contract. Nu s-a furat niciun ban. Sandu şi Dragomir au fost achitaţi pentru cei 39 de jucători. O să o atac în căile extraordinare, o să merg mai departe. Este o mare nedreptate şi mă duc şi fac puşcărie nevinovat. Timpul va demonstra că fac închisoare nevonovat”, a afirmat Mititelu la Digi Sport.

Sursa: RomaniaTV

loading...