Horoscop Mariana Cojocaru 8 – 14 noiembrie 2020. Kiron Retrograd face opoziţie cu Venus, furtuni amoroase pentru trei zodii

Horoscop Mariana Cojocaru 8 – 14 noiembrie 2020. Kiron Retrograd face opoziţie cu Venus, furtuni amoroase pentru trei zodii

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec – Săptămâna viitoare vine cu o veste mare. Marte își va relua mersul direct în constelația voastră. Dar cum face opoziție cu Venus, dragostea și compatibilitățile rămân afectate. Și Kiron Retrograd face opoziție cu Venus, semn că problemele în familie, dar și cele de iubire au impact puternic asupra sănătății. Cariera vă poate fi influențată de aceste aspecte, deci aveți nevoie de colac salvator.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Vă spuneam că atunci când va intra Lilith în Taur va face ravagii și va scoate la lumină secrete care vă vor șoca. Multe cupluri riscă separarea, întrucât pentru voi urmează o perioadă plină de stres și de neînțelegeri.

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Mercur va reintra în această săptămânâ în Scorpion, semn că se agită spiritele în toate sectoarele existențiale(dragoste, business, familie, sănătate, carieră, etc). De ce? Pentru că va face opoziție cu planetele din Taur. Cum Axa Karmică este în constelația voastră, cauza problemelor voastre este profundă și de natură karmică, cu influență personală… 

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Lipsiți de vitalitate și de orizont, căci Soarele natal face opoziție cu cele trei planete din Capricorn(Saturn, Pluton, Jupiter). Și cuadraturi cu Marte, Kiron Retrograd(Berbec) în opoziție cu Venus(Balanță). Cum Kiron este retrograd sunt marcate familia și sănătatea. Business-ul și cariera sunt la răscruce de vânturi și cum e toamnă, vântul se transform în tornade și furtuni amoroase rapid, neașteptat.

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU 

Leu- Cuadratura pe care o va face Luna din zodia voastră cu Marte și Uranus Retrograd din Taur, cu soarele și Mercur din Scorpion. Să vedeți de acum preambulul ce urmează să se producă. Vă spuneam că s-a schimbat complet structura stabilă astrală în dragoaste?! Pot intervene situații total neplăcute, care schimbă structura sortiților, carierei etc. 

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Intrarea lui Mercur în Scorpion pentru a doua oară în ultima perioadă ar trebui să vă dea de gândit. Prima oară a fost un avertisment, un fel de cartonaș galben. Acum se poate transforma în cartonaș roșu. Răspunsurile la toate probleme se pot vedea pe astrograma complexă karmică a fiecăruia, astfel încât nu se pot da soluții într-un cadru prea larg, ultra-general. Pot viza dragostea, cariera/business, sănătatea. 

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Venus rămâne încă, Mercur vă părăsește! Venus va face în continuare opoziție cu Kiron Retrograd și cu Marte, care își va relua mersul direct în săptămâna care urmează . Kiron este responsabil cu sănătatea, relațiile sentimentale(dragoste) și asocierile, parteneriatele, business-ul. Se ascut săbiile, cu Marte! Cumpene care vă pot da toată viața peste cap, dacă nu vă cunoașteți karma.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Sunteți la fel de afectați ca și Taurii. Cum Soarele este în constelația voastră și va reveni iar Mercur, opozițiile pe care cei doi aștri le vor face cu Lilith și Uranus Retrograd, ar trebui să vă pună pe gânduri. Evindent, cutremură relațiile, inclusiv pe cele de căsătorie pe care le considerați stabile. De ce? Fisurează temelia edificiului familial.

Horoscop complet aici

Sursa: RomaniaTV

loading...