Preşedintele CJ Braşov are coronavirus. Adrian Veştea: „Am fost surprins, deoarece am respectat toate măsurile de protecţie”

Preşedintele CJ Braşov are coronavirus. Adrian Veştea: „Am fost surprins, deoarece am respectat toate măsurile de protecţie”

Şeful CJ Braşov a anunţat printr-un mesaj publicat pe Facebook că s-a infectat cu noul coronavirus.”Dragi braşoveni, m-am angajat să fiu întotdeauna sincer cu dumneavoastră şi să dau dovadă de maximă transparenţă, nu doar la bine, ci şi în momentele mai puţin plăcute. Vreau, de aceea, să vă anunţ că am fost declarat pozitiv la testul pentru COVID-19.

Vă mărturisesc că am fost surprins, deoarece am respectat toate măsurile de protecţie. Imediat după ce am aflat rezultatul testului m-am izolat, iar în următoarea perioadă voi urma schema de tratament indicată de medicii specialişti. Mă simt bine, nu prezint simptome şi am încredere că voi depăşi această încercare. Iar când medicii mă vor declara vindecat voi reveni la treabă”, a scris Adrian Veştea, pe Facebook.

Cine conduce Consiliul Judeţean Braşov, după ce Adrian Veştea s-a îmbolnăvit de COVID

Veştea a precizat că îl va desemna pe vicepreşedintele Şerban Todorică Constantin pentru a prelua atribuţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, „urmând a ne consulta permanent, telefonic şi prin intermediul platformelor online”. „Vă rog, şi pe această cale, să aveţi grijă de dumneavoastră şi unii de ceilalţi, să fiţi responsabili şi solidari! Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a afirmat Veştea.

Un poliţist de 34 de ani din Braşov a murit după ce s-a infectat cu COVID. Ionuţ Hanganu era şeful Biroului de Investigaţii Criminale

Sursa: RomaniaTV

loading...