Virgil Ianţu, apel către oameni, la o lună după ce a fost infectat cu Covid-19: „E nevoie mare, aşa că vă rog, nu staţi pe gânduri”

Virgil Ianţu, apel către oameni, la o lună după ce a fost infectat cu Covid-19: „E nevoie mare, aşa că vă rog, nu staţi pe gânduri”

„Daca e sa alegeti sa faceti cea mai mica fapta buna, fara efort mare ci doar cateva ore libere, atunci va rog sa faceti un drum sa donati sange sau plasma, in cazul in care ati fost pozitivi. Cu o donatie de plasma puteti salva trei vieti. Iar cei cu grupa de sange rara, cum se pare ca am eu, RH Negativ, cu atat mai mult. E nevoie mare si de una si de alta, asa ca va rog, nu stati pe ganduri. #eudonez #doneaza #salveazavieti”, a scris Virgil Ianţu pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Avertismentul INSP! Situaţiile în care asimptomaticii pot transmite virusul la persoanele care poartă mască de protecţie

Virgil Ianţu a avut coronavirus

Virgil Ianţu a fost infectat cu coronavirus, anunţul fiind făcut de prezentator pe pagina de Facebook. Acesta a avut o formă uşoară a virusului şi a trecut cu bine peste această perioadă.

Prezentatorul TV a avut o formă uşoară a infecţiei cu coronavirus, fiind confirmat cu toate că a fost atent cu normele de igienă şi protecţia. Virgil Ianţu a ţinut să transmită urmăritorilor săi un mesaj prin care îi roagă să nu lase garda jos şi să se protejeze.

„Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejați cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida!” , a postat acesta.

Sursa: RomaniaTV