Kamala Harris, prima reacţie după ce a devenit prima femeie aleasă vicepreşedinte în SUA. „Avem mult de lucru. Haideţi să începem”

Kamala Harris, prima reacţie după ce a devenit prima femeie aleasă vicepreşedinte în SUA. „Avem mult de lucru. Haideţi să începem”

Aceasta este prima declaraţie făcută de Kamala Harris, după anunţul victoriei lui Joe Biden la alegerile prezidenţiale din SUA.”Acest scrutin înseamnă mult mai mult decât Joe Biden sau decât mine. Are legătură cu sufletul Americii şi cu disponibilitatea noastră de a lupta pentru el. Avem mult de lucru. Haideţi să începem”, a scris Kamala Harris pe Twitter.

Kamala Harris l-a sunat pe Joe Biden după ce a aflat rezultatul alegerilor din SUA

We did it, @JoeBiden. pic.twitter.com/oCgeylsjB4

— Kamala Harris (@KamalaHarris) November 7, 2020

Joe Biden revendică victoria alegerilor din SUA. „America, sunt onorat. Voi fi preşedinte pentru toţi, chiar dacă m-aţi votat sau nu”

Potrivit Agerpres, presa din Statele Unite l-a anunţat drept câştigător al alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie pe Joe Biden, cu 273 de mari electori, datorită victoriei obţinute în statul-cheie Pennsylvania.

Joe Biden va deveni cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Americanii sărbătoresc în stradă victoria lui Joe Biden la alegerile prezidenţiale. Imagini spectaculoase din mai multe state

O mulţime de oameni se îndrepta sâmbătă către centrul Washingtonului, în apropiere de Casa Albă, pentru a sărbători victoria democratului Joe Biden la alegerile prezidenţiale.

Sursa: RomaniaTV

loading...