Raluca Turcan critică liderii PSD: Sunt cu gândul doar la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că vom pierde noi puncte

Raluca Turcan critică liderii PSD: Sunt cu gândul doar la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că vom pierde noi puncte

Raluca Turcan acuză PSD de dublu discurs şi susţine că social-democraţi îşi doresc amânarea alegerilor în speranţa că PNL va scădea în preferinţele electoratului.

Citește și: Traian Băsescu critică măsurile de restricţie: „Care o fi limita admisibilă de incompetenţă a unui guvern?”

”Ipocrizia este fără limite la PSD. Liderii din partidul lui Marcel Ciolacu acuzau guvernul Orban, în timpul primului lockdown din primăvară, că nu ştie decât să ţină oamenii închişi în case, în izolare, cu botniţă la gură, iar azi reproşează aceluiaşi guvern că a întârziat prea mult cu adoptarea restricţiilor. Sunt cu gândul DOAR la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară vom mai pierde noi puncte” a scris Raluca Turcan sâmbătă, pe Facebook.

Vicepremierul a reamintit social-democraților demersurile pe care le-au făcut pentru a întârzia unele măsuri necesare în gestionarea crizei sanitare dar şi mesaje prin care transmiteau că „masca e o prostie”. Totodată, viceprim-ministru acuză PSD de duplicitate în discurs.

Citește și: Raluca Turcan explică măsura închiderii parcurilor noaptea: Am verificat informaţia tocmai pentru că se lua în derâdere această măsură

„Nu vreţi alegeri. Sigur? Că vorbiţi pe două voci. Azi vreţi, mâine nu mai vreţi şi poimâine vă mai gândiţi. Până vă hotărâţi vă spun că oamenii trebuie protejaţi. Şi SĂNĂTATEA PUBLICĂ trebuie să fie pe primul loc dacă eşti responsabil. Românii pierd enorm pentru că nici măcar în momente de extremă criză sanitară, unii politicieni nu se pot gândi decât la VOTURI, PUTERE, INTERESE, LEGI PREFERENŢIALE”, le mai transmite Turcan liderilor PSD.

De asemenea, aceasta susține că românii trebuie să uite perioada de trei ani în care „PSD a acaparat agenda guvernamentală şi parlamentară DOAR cu legi şi subiecte despre şi pentru infractori, control al instituţiilor statului şi subordonare politică”.

Sursa: RomaniaTV

loading...