IMAGINILE MOMENTULUI! Cum a reacţionat Joe Biden când a aflat de la nepoţi că va deveni preşedintele SUA

IMAGINILE MOMENTULUI! Cum a reacţionat Joe Biden când a aflat de la nepoţi că va deveni preşedintele SUA

Preşedintele ales a fost îmbrăţişat de toată familia şi şi-a petrecut restul zilei acasă, sărbătorind în continuare victoria alături de cei dragi.

11.07.20 pic.twitter.com/HHVJMmIoAW

— Naomi Biden (@NaomiBiden) November 7, 2020

Ieri, după ce aflat vestea cea mare, Joe Biden a anunţat public, pe contul său de Twitter, că e onorat şi a promis că va fi preşedinte pentru toţi americanii, chiar şi pentru cei care nu l-au votat.

„America, sunt onorat că m-ai ales să conduc țara noastră măreaţă. Munca va fi grea, dar vă promit un lucru: voi fi preşedinte pentru toţi americanii, indiferent dacă aţi votat pentru mine sau nu. Voi păstra credinţa pe care v-aţi pus-o în mine”, a fost prima reacţie a lui Joe Biden după câştigarea alegerilor.

Primul discurs ca preşedinte ales

Joe Biden a susţinut astăzi primul său discurs în calitate preşedinte ales. A pledat pentru unitate şi recâştigarea respectului ţării pe plan internaţional.

„Cetăţenii acestei naţiuni s-au pronunţat şi ne-au oferit o victorie clară, o victorie convingătoare. În această seară, observăm peste tot în naţiunea noastră bucurie, speranţă, o nouă cale pentru o nouă zi; am o atitudine umilă pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o”, a declarat Joseph Biden în oraşul Wilmington din Delaware, în fața simpatizanţilor săi.

Peste 74 de milioane de persoane au votat pentru Biden, mai mult decât s-au înregistrat vreodată în istoria Statelor Unite. Democratul va deveni cel de-al 46-lea lider al SUA şi, totodată, cel mai în vârstă şef de stat american, el având acum 77 de ani.

Americanii au dansat de bucurie după aflarea veştii

Americanii au sărbătorit victoria candidatului democrat Joe Biden în mai multe state ale SUA, ieşind pe stradă şi dansând de bucurie.

Locuitorii oraşului New York au ieşit pe străzi şi şi-au exprimat bucuria. Unii au început să aplaude şi să ţipe, alţii au claxonat fără încetare din maşini atunci când au aflat vestea.

Şi pe străzile din Washington DC, în apropierea Casei Albe, mii de oameni entuziasmaţi au ieşit să sărbătorească. Mulţi au fluturat steagul SUA şi afişează pancarte cu mesaje de felicitare pentru Biden.

Oamenii din Philadelphia au dat adevărate spectacole pe stradă. Au dansat şi au cântat la aflarea veştii.

Cum au reacţionat artiştii. Lady Gaga, Jennifer Lopez, lacrimi de bucurie

Victoria lui Biden a fost primită cu reacţii care mai de care mai spectaculoase în mediul online. Marii artişti şi-au exprimat bucuria în faţa fanilor.

Vestea a emoţionat-o foarte tare pe Lady Gaga care a postat un video pe Instagram în care plângea. „Salutare tuturor. Sper că sărbătoriţi cu toţii în acest moment. Sper că toate femeile din această ţară ştiu că există o reală schimbare. Sper că oamenii ale căror voci au fost asuprite de putere sunt conştienţi că acum vor fi auzite”, a spus artista, în lacrimi.

Până la lacrimi au fost impresionate şi Ariana Grande şi Jennifer Lopez.

Donald Trump nu îşi asumă înfrângerea

Însă, cu toate că lucrurile sunt destul de evidente, Donald Trump nu şi-a asumat înfrângerea. Ba chiar susţine că, de fapt, el este cel care a câştigat alegerile.

Echipa de campanie a lui Donald Trump a anunțat faptul că au intentat acțiune în justiție în Arizona, acuzând faptul că au fost anulate în mod incorect voturi exprimate de unii alegători la scrutinul prezidențial, conform Reuters.

 

 

Sursa: RomaniaTV