Fost ministru al Muncii acuză guvernul Orban: „Lasă românii fără alimente proaspete şi falimentează producătorii locali”

Fost ministru al Muncii acuză guvernul Orban: „Lasă românii fără alimente proaspete şi falimentează producătorii locali”

„Nimic pentru oameni, totul pentru alegeri!

Incompetența PNL ne închide piețele, lasă botoșănenii fără alimente proaspete și falimentează producătorii locali.

Botoșănenii și toți românii sunt astăzi în situația de a rămâne fără hrană proaspătă și sănătoasă, fără legume și fructe crescute de producătorii locali.

Liberalii preferă să falimenteze fermierii noștri pentru a-și ține alegerile și a favoriza supermarketurile cu produse de import scumpe și artificiale.

Niciun botoșănean și niciun român nu mai poate avea încredere în Guvernul PNL care astăzi spune una și peste noapte se răzgândește și închide românii în case, ca să poată ei ține alegerile în liniște.

Liberalii, așa cum fac acum cu piețele pe care le închid, le deschid și iar le închid, la fel au făcut cu școlile, cu spitalele și cu viața fiecărui român, și-au bătut joc de oameni.

Guvernul lui Iohannis a fost incompetent în combaterea pandemiei. Din cauza incompetenței lor tot greul pandemiei cade din nou pe cetățeni. Au fost mai preocupați de alegeri, decât de pandemie.

Botoșănenii și toți românii trebuie să vină la vot pe 6 decembrie să facă schimbarea pentru că Guvernul PNL este mai periculos decât noul coronavirus. Nu ne amenință doar sănătatea, ci și siguranța locurilor de muncă, siguranța veniturilor familiei și siguranța alimentară.

Este mai periculos să stăm acasă decât să lăsăm încă 4 ani la conducere acest Guvern Calamitate”, a scris Marius Budăi pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Ludovic Orban explică de ce se închid pieţele. „Se suspendă o perioadă de 30 de zile. Nu sunt pieţe foarte bine amenajate”

Sursa: RomaniaTV