Marcel Ciolacu, atac DUR la adresa Guvernului Orban: „Vor mări categoric TVA-ul. Vor protejeze marile venituri”

Marcel Ciolacu, atac DUR la adresa Guvernului Orban: „Vor mări categoric TVA-ul. Vor protejeze marile venituri”

„Vor mări categoric TVA-ul. Avem abordări diferite. Noi vrem să mergem pe impozitarea marilor venituri. Ei vor protejeze marile venituri. De fapt, mărirea TVA-ului o suportă întreagă populaţia”, a spus Marcel Ciolacu, la B1 Tv.

Liderul PSD a spus că social-democraţii propun impozitarea progresivă pe anumite praguri şi desfiinţarea cotei unice.

Marcel Ciolacu cere în continuare amânarea alegerilor. „Această campanie nu este oportună”

„Noi suntem în prag de alegeri, în plină campanie electorală şi în plină pandemie. Categoric că această campanie nu este oportună în acest moment, în ceea ce priveşte trendul ascendent de infectări. Am solicitat să nu intrăm în campanie electorală şi să nu ţinem acum alegeri.

Vom avea alegeri pe 6 decembrie. Nu văd problema cu pandemia, cu numărul de morţi, faptul că specialiştii ies şi spun că vor fi din ce în ce mai multe decese. Nu îi impresionează cu nimic.

E o chestie de câteva luni. Nu moare România câteva luni în această structură a Parlamentului. I s-a părut mai oportun să facă acest lucru”, a spus preşedintele PSD.

Preşedintele PSD, despre vaccinul anti-COVID. „Să vaccinăm întâi populaţia şi apoi să mergem cu toţii la alegeri”

„Dacă va exista acel vaccin, pe care-l invocă domnul Orban, să vaccinăm întâi populaţia şi apoi să mergem cu toţii safe la alegeri”, a menţionat Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban, atac DUR la adresa PSD. „V-aţi bătut joc de România şapte ani. Aţi alungat românii din ţară”

Ciolacu, despre închiderea pieţelor. „Orban se luptă să scoată afară din piețe producătorii români. PSD nu poate tolera acest atac”

Sursa: RomaniaTV

loading...